Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Tippeliga-kometen vil bli som Pirlo

Ole Selnæs har Andrea Pirlo som forbilde. Nå skal han gi alt på landslagstreningene, i håp om å realisere drømmen om landslagsdebut.

KAMPKLAR: Ole Kristian Selnæs var glitrende for Rosenborg søndag. I går var han poå sin første trening med landslaget og håper på debut i løpet av de neste dagene. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET
KAMPKLAR: Ole Kristian Selnæs var glitrende for Rosenborg søndag. I går var han poå sin første trening med landslaget og håper på debut i løpet av de neste dagene. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET Vis mer

I den siste seriekampen mot Start viste Ole Kristian Selnæs (21) at han i sine beste sekunder løfter blikket og trer den geniale pasningen inn i bakrommet til en startende spiss, akkurat som det berømte italienske idolet Andrea Pirlo gjør det. Lørdag kan det bli landslagsdebut for RBK-ankeret mot Malta på Ullevaal.

- Jeg forsøker å lære av å se på Pirlo, forteller Selnæs til Dagbladet.

Det er bare to-tre år siden han fant sitt forbilde. Ole ligger i en dyp rolle på Rosenborg, som Pirlo har gjort i sine lag i en årrekke.

- Jeg gjør meg mer spillbar. Det er enklere å komme seg på ball i en slik posisjon. Jeg vet jeg har spisser i Rosenborg som starter, når jeg mottar ballen. På det norske landslaget er det kvalitetsspisser. Jeg tror det vil gå bra, sier Selnæs.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?