Tippeligaen fortsetter

NFF og Norsk Tipping er enige om ny avtale. Dermed blir det Tippeligaen også neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Partene bekreftet den nye avtalen i en pressemelding torsdag. NFF krevde opprinnelig mer penger fra Norsk Tipping. Den ettårige forlengelsen av avtalen bygger i hovedsak på den som går ut ved nyttår, men med noen endringer. Avtalebeløpet er økt fra 28 til 32 millioner kroner.

Partene er også blitt enige om en intensjonsavtale for et langsiktig samarbeid fra 1. januar 2004.

- Denne avtalen er ikke så omfattende som det vi fra start har drøftet med Norsk Tipping. Vi er likevel fornøyd med at vi har fått til en avtale som danner grunnlag for et langsiktig samarbeid, blant annet med mål om felles verdiøkning på nye produktområder i tiden framover, sier NFFs generalsekretær Karen Espelund.

Fotballforbundet vil også se på mulighetene for å bringe inn en tredje samarbeidspartner.

Samarbeidet mellom Norsk Tipping og NFF har pågått i 54 år. Avtalen så ut til å være død da NFF la inn krav om mer penger. Norsk Tipping var ikke villig til å gå dramatisk opp.

- Ved å forlenge den eksisterende avtalen med ett år, får vi bedre tid til å komme fram til en ny detaljert langsiktig avtale, som er i tråd med framtidens muligheter og behov. Det er derfor gledelig at vi også er kommet frem til en intensjonsavtale om en ny flerårig avtale fra 1. januar 2004, sier Norsk Tippings administrerende direktør Reidar Nordby jr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer