Tippeligaens 3. runde

Bli med og diskuter innsatsen etter Tippeligaens 3. runde.

Viking-Tromsø: 4-0

Hvordan skal Bryne stoppe Viking på onsdag?

Stavanger tar helt av etter nok en seier for Viking. Målhelten Erik Fuglestad advarer de som allerede snakker om gull. - Vi vil gjerne vinne, men det er lite realistisk. Rosenborg blir for gode i det lange løp, sier han til Dagbladet. Første utfordring er Bryne. Hvordan tror du det går?

Si din mening!

Bodø/Glimt- Rosenborg: 1-4

Scoret Brattbakk Rosenborgs første mål?

Harld Martin Brattbakk er tilbake for fullt. Han hevder han scoret de tre første måtene mot Glimt. Om han får kranglet seg til en kreditering for Håvard Halvorsens selvmål midtveis i 1. omgang i går, er Brattbakk oppe i 110 mål. Han nærmer seg «Ivers» redkord på 158 mål. Mener du han skal få æren for målet? Er Rosenbog på vei opp igjen?

Si din mening!

Stabæk- Strømsgodset: 4-0

Blir Fjørtoft toppscorer i Tippeligaen?

Fjørtoft stjal showet denne gangen også, med to mål. Med tre mål nærmer han seg toppscorertittelen i Tippeligaen. Stabæk stilen fungerte godt i kampen, men halve æren går til Strømsgodset. De gjorde det lett for hjemmelaget, ved å legge seg med veldig høyt press.

Si din mening om kampen!

Brann-Bryne: 3-4

Er Brann-supporterne Norges beste hjemmepublikum?

Brann-supporterne startet pipekonsert mot egne spillere da laget lå håpløst under mot slutten av kampen. Bryne vant overraskende sin første bortekamp på lenge. - Våre gutter dominerte totalt, sier trener Thordarson, som mener Brann hadde fortjent i alle fall ett poeng. Treneren har også forståelse for at supporterne ble frustret. Hva mener du?

Si din mening om kampen!

Lyn-Odd Grenland: 1-2

Tror du Lyn overlever i Eliteserien?

Odd-seieren var fortjent, selv om Lyn hadde banens beste spiller i Hassan El Fakir. - Vi lykkes ikke framover sier trener Vidar Davidsen, som ikke har noen ny spiss som kan snu trenden. Allerede etter fire minutter var Odd i ledelsen. Selv med bare ett poeng så langt er ikke Davidsen nervøs. Hva tror du?

Si din mening!

Molde-Moss: 1-1

Er dommeren for ivrig i å bruke røde kort?

Moldes Trond Strande fikk beskjed om at grensen for rødt kort går ved refleksslag i en duell hvor han fikk frispark. Dommeren mente Strande slo Mosse-spilleren Gard Kristiansen i ansiktet etter at han hadde taklet Strande ulovlig. - Muligens så det styggere ut enn det var , sier Kristiansen til Dagbladet.

Si din mening om dommeren!

Lillestrøm- Sogndal: 4-1

Hvorfor skal ikke Lillestrøm kunne ta medalje i årets Tippeliga?

Clayton Zane var blant en av få Lillestrøm-spillere som briljerte mot et feigt Sogndal lag. LSK er nå toer på tabellen. Hvordan tror du det går fremover?

Si din mening!