Tippeligaens 4. runde

Bli med og diskuter innsatsen etter Tippeligaens 4. runde. De beste innleggene trykkes i papiravisa.

Strømsgodset-Brann 2-6:

Hvem kan hindre Thorstein Helstad å bli toppscorer i Tippeligaen?

Helstad laget fem scoringer mot Strømsgodset. - Dette er min hevn, sier spissjuvelen til Dagbladet. Han ble satt på benken i kampen mot Bryne. Helstad og resten av laget vant suverent i går, men var likevel heldige. På ledelse 1-0 fikk Jostein Flo annullert et mål for offside. Med 2-0 kunne kampen vært en annen.

Si din mening!

Bryne-Viking 1-3:

Topplaget Viking har ingen spillere på landslaget, er Nevland, Fuglestad og Lunde Aarsheim gode nok for Semb?

- Viking tar gull i år, mener Bryne-trener Erik Brakstad. Laget har unge, sultne spillere som ikke har vunnet noe. - Se på Nevland, Semb, oppforderer Viking-trener Lennartson. Han mener Nevland er bedre en Flo.

Hva mener du?

Moss-Rosenborg 0-3:

Hvor lang tid tar det før Rosenborg er i toppen av tabellen igjen?

Ari Behn var på fotballkamp i Moss i går, men forestillingen var trist. Den eneste som briljerte i går var Bent Skammelsrud og Harald Brattbakk. Moss var for svake for trønderne. Kommer de til å holde seg i Tippeligaen i år?

Si din mening om lagene!

Odd-Grenland-Lillestrøm 4-1:

Er Odd Grenland gode nok til å ta medalje i årets Tippeliga?

Edwin van Ankeren er innleid av Odd fra Belgia. I går scoret han to mål på 20 minutter. Van Ankeren kan bli en viktig brikke i kampen for medalje.

Si din mening!

Lyn-Bodø/Glimt 2-1:

Er Mini for stor i kjeften?

Glimt spillerne er irritert på Mini, som slengte med leppa på TV2 i går. Mini hevder å vite at det skal være misstillitt i spillergruppa mot trener Opjordsmoen. For egen regning la han til at trenerens tid burde være over om Glimt taper mot Moss i neste serierunde.

Er du enig med Mini?

Sogndal-Stabæk 1-0:

Er Sogndal undervurdert i Tippeligaen?

Sogndal vinner alltid med 10 mann på banen, i går skjedde det igjen, mot medaljekandidat Stabæk. Med et kvarter igjen å spille la SIL-spilller Dag Christian Sørum Tommy Svindal Larsen i bakken og ble utvist.- Det skulle aldri vært rødt kort, mener trener Torbjørn Glomnes.

Hva mener du?

Tromsø-Molde 0-2:

Er Daniel Berg Hestad god nok for landslaget?

Molde-spilleren ble flyttet litt fram på banen, og brått er han en av landets farligste angrepsspillere. Etter fire serieomganger har han laget dobbelt så mange mål som i hele fjorårssesongen. - Medalje er realistisk, sier Berg Hestad til Dagbladet.

Si din mening!