FIKK BOT: Bodø nu melder i dag at Bodø/Glimts Abdurahim Laajab har fått 10 000 kroner i bot etter et tyveri av mobiltelefoner fra en garderobe i fjor. Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix
FIKK BOT: Bodø nu melder i dag at Bodø/Glimts Abdurahim Laajab har fått 10 000 kroner i bot etter et tyveri av mobiltelefoner fra en garderobe i fjor. Foto: Mats Torbergsen / NTB ScanpixVis mer

Tippeligaspiller bøtelagt etter tyveri av mobiltelefoner

Bodø/Glimts Abdurahim «Ibba» Laajab vedtar ikke forelegget.

(Dagbladet): Abdurahim «Ibba» Laajab har i flere måneder vært siktet for tyveri fra en fotballgarderobe i Bodø.

I en futsal-turnering i Bodø i november ble to mobiltelefoner stjålet.

- Dypt ulykkelig Overvåkningsbilder viser at Ibba og tre venner besøkte Nordlandshallen, hvor mange aldersbestemte lag trener fotball.

Han har ventet på politiets konklusjon siden før jul.

- Jeg mister konsentrasjonen, og får klump i halsen. Siktelsen har preget meg i hele vinter og vår. Bare det at du bringer temaet på banen nå, gjør meg skjelven. Det har vært en tung tid, sa 27-åringen til Dagbladet i slutten av mai, og var krystallklar på at han er uskyldig.

- Jeg er dypt ulykkelig.

- Vi er kjent med saken. Politiets konklusjon vil veie tungt for hvordan vi håndterer den videre, sa Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen.

Politiets konklusjon Bodø nu skriver i dag at politiet nå har valgt å bøtelegge Ibba, og de tre andre som som var siktet i saken.

De har fått 10 000 kroner i bot hver, skriver nettstedet.

Bodø/Glimt skriver følgende i en pressemelding på sin nettside:

FK Bodø/Glimt er kjent med at vår spiller,  Abdurahim Laajab er forelagt en bot på kr 10.000,- i forbindelse med en tyverisak i Nordlandshallen som Salten Politidistrikt har etterforsket.
Vi er videre kjent med at Abdurahim Laajab gjennom sin  advokat har meddelt Salten Politidistrikt at han ikke vedtar forelegget.
Slik saken står nå avventer klubben og Abdurahim Laajab den videre behandling og ønsker ikke å komme med noen ytterligere kommentarer.