Tipper at Obama blir West Ham-manager

I så fall vinner briten 981 000 kroner.

Blir det West Wing for Barack Obama? Eller kanskje West Ham?

Den demokratiske presidentkandidaten i USA ble satt til en odds på 10.000-1 onsdag, etter at en britisk forretningsmann satte 10 pund på at Obama kom til å bli ny manager i den engelske eliteserieklubben West Ham.

Det skjedde rett etter at det ble kjent at Alan Curbishley trakk seg fra managerposten i klubben.

Bettingbyrået William Hill aksepterte det friske veddemålet fra forretningsmannen, som dermed vil innkassere 100.000 pund (981 000 kroner) om Obama blir ny sjef for West Ham.

I lang tid har det versert rykter om at Obama skal være West Ham-supporter etter et besøk i England for fem år siden.

- Men det spørs om ikke Obama er mer interessert i en annen litt mer profilert jobb i øyeblikket, sa spilleselskapets talsmann, Graham Sharp.

Bettingbyrået mener for øvrig at Obama er favoritt til å bli nye president i USA, mens de har mest tro på at tidligere West Ham-spiller og nåværende landslagssjef i Kroatia Slaven Bilic, blir West Hams nye manager.

(NTB)

SOCCER, SA DU? Barack Obama har tidligere vist at han er i stand til å ta et stadion i sin hule hånd. Men sjansene for at han blir West Ham-manager er nok uansett små. 10.000-1, ifølge et britisk spillselskap. Foto: JIM YOUNG/REUTERS/SCANPIX
SOCCER, SA DU? Barack Obama har tidligere vist at han er i stand til å ta et stadion i sin hule hånd. Men sjansene for at han blir West Ham-manager er nok uansett små. 10.000-1, ifølge et britisk spillselskap. Foto: JIM YOUNG/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Tipper at Obama blir West Ham-manager