Tipper seg selv som V75-banker

Tror på tidlig tet og seier.

TROR PÅ SEIER. Kai Johansen tror han får teten tidlig og leder hele veien med Punkt Ett, som han mener har en herlig innstilling. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
TROR PÅ SEIER. Kai Johansen tror han får teten tidlig og leder hele veien med Punkt Ett, som han mener har en herlig innstilling. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Jeg stikker fram haka og lanserer meg selv som banker bak 3 Punkt Ett i V75-7. Og jeg er såpass frekk at jeg tror på seierssjanse med 15 Gylden balder i V75-6 - selv med 14 Tekno Odin med i løpet! Omgangens luring: 5 Punters Point i V75-1 1. avd: Dette er et meget spennende sprintløp med mange bra hester på farten. 1 Sanner Sid kan fort lede hele veien, for han er i strålende form. 5 Punters Point avsluttet flott i Mc Steamys seiersløp på Sørlandets travpark sist. 3 Farmer Line er en habil sprinter. 7 Chickamauga er en veldig bra hest som jeg ville hatt med på litt gardering.

2. avd: Her blir det vrient å hente tillegg på 3 Balderina, om hun kommer seg tidlig til tet. Dette er en bra hest. 15 Odins Pilea er i sitt livs form og må regnes tross langt tillegg. 8 Sør Bruden har stigende form og har et flott løp på papiret, mens min egen 9 Mediaas Elli heller ikke er ueffen. Hun har utviklet seg mye og har en flott rad. Dette blir et meget spennende oppsitt.

3. avd: Finalen av DNTs 5-årsløp, hoppeavdeling, blir et spennende oppgjør, Jeg tror tre hester gjør opp om seieren. 1 Jærvsø Kristina var heldig som fikk seieren i gave i kvalifiseringen, men hun viste flott formforbedring. 4 Hovsjerka ledet hele veien sist og var meget god. 11 Jærvsørappa er herdet i tøffe selskap og er avgjort strekaktuell.

4. avd: Dette er et herlig stayrløp med mange virkelig bra hester på farten. 6 Ultimate Lindy var enorm etter tung reise i Bergen og er en opplagt seierskandidat igjen. 2 Remee La Marc har trukket et perfekt spor og er sannsynlig tethest. 1 Pine News kom flott tilbake etter galopp sist og er fortsatt i toppform. Distanseproblemer har han ikke.

5. avd: 2 French Pride har funnet storformen og er kjapp fra start. Ikke umulig at han leder hele veien mot overkommelig lag. 6 Speedfighter E. fra samme stall var tøff da han vant sist og er selvfølgelig aktuell igjen. 5 Pearl Princess har vist prima form på Leangen, mens min egen 4 Orlando Piner er veldig usikker. Skulle han trave feilfritt, er han god nok til å kjempe i toppen, men han er veldig usikker.

6. avd: Det er opplest og vedtatt at 14 Tekno Odin skal vinne DNTs 5-års-løp med 500 000 kroner i førstepremie. Denne fantastiske hesten fortjener selvsagt å være kjempefavoritt, men over lang distanse må jeg i hvert fall få lov til å ha et håp om å slå ham med min egen 15 Gylden Balder! jeg var veldig fornøyd med min hest i kvalifiseringen og venter ham forbedret nå. To hester er uansett helgardering.

7. avd: Jeg stikker fram haka og sier at jeg vinner med 3 Punkt Ett. Hoppa er i strålende form og er kjapp fra start, så jeg håper å lede hele veien.   DR_NR_2013-08-24

(Rikstoto.no)