Tipsformen sitter

Slo til både i V75 og V5 spillet.

SUKSESS MED TIPS. Dagbladets tipsekspert har god orden på tipsene for tiden. Onsdag hadde han ny klaff både i V75 og V5-spillet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SUKSESS MED TIPS. Dagbladets tipsekspert har god orden på tipsene for tiden. Onsdag hadde han ny klaff både i V75 og V5-spillet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på Bengts tips!

Bengt Berg har suksess med tipsene for tiden.
Det begynte for snaut to uker siden. Da slo han til med det store V5-forslaget under løpene på Harstad Travpark med nesten 340.000 kroner til utbetaling.
Og det stoppet ikke der.
Det var V75-omgang  og V5-spill på Bjerke sist onsdag.
Begge de store forslagene hadde fanget alle vinnerne og ga pene gevinster.
V75-forslaget kostet 2376 kroner og ga i overkant av 30.000 kroner. Det store forslaget i V5-spillet beløp seg til 1232 kroner og ga en utbetaling på snaut 17.000 kroner.
Bengt setter opp tre alternativer med forskjellig innleveringspris hver dag.
-Jeg anbefaler en spleis i blant med tanke på det store forslaget. Sjansen for å fange opp en eller to overraskelser øker med innleveringsprisen, sier Bengt Berg.

Lørdag er det nye sjanser i V75 og V5 spillet på Jarlsberg.
Bengt har analysert løpene.

Det heter seg at en kusk kjører i flyt, og at en trener har stallen i form. Det er viktige momenter for en spiller å få med seg.
Å følge Bengt i den tipsformen han er i nå, kan også være et smart trekk.

Sikker vinner

Bengt har studert løpene til lørdagens V75-omgang på Jarlsberg. Og han mener han har en sikker banker.

-Jeg er ikke alene med å finne fram til Kejser K.D. som dagens sikreste vinner. Den hesten er umulig å stoppe, og den har en perfekt oppgave på lørdag. Hesten tar teten uten å bruke krefter, og konkurrentene har så stor respekt, at de lar kusken kjøre i det tempoet han ønsker, sier Bengt Berg.

Nok av luringer

Selv om det dreier seg om en real folkebanker, mener Bengt at det er nok av luringer, som kan sende V75-gevinsten til værs.

Analysen hans kan studeres på hestesportsidene ved å klikke på lenken øverst i denne artikkelen.

Gratis tipsbrev

Man kan også registrere seg og få Bengts bankere og kupongveltere gratis på mail foran onsdag og lørdagsløpene ved å klikke på egenannonsen på www.dagbladet.no/hestesport.

Det kan vise seg å bli et lønnsomt klikk.

I hvertfall på sikt.
Fredag kunne det blitt rundt 50.000 kroner på det store forslaget under V65-omgangen på Biri. Men bankeren Gidde R. Icke galopperte i et forsøk på holde teten. Bengts holdepunkt satt stengt for lenge, men bare med et sekunds margin. Da åpningen kom, var det akkurat for seint. En forrykende spurt endte med målfototap med en liten mule for en hest som sto likt prosentvis på markeringsoversikten. Lax Nora som gruset de fleste spillere i det siste løpet var plassert på forslaget.
Analysen betyr mest, men det må litt tur til også.