Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tipssuksessen fortsetter

En halv million i gevinster på tre uker.

FORNØYD MED TIPSENE. Bengt Berg har stor suksess med tipsene for tiden. Det har gitt en halv million i gevinster på tre uker. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
FORNØYD MED TIPSENE. Bengt Berg har stor suksess med tipsene for tiden. Det har gitt en halv million i gevinster på tre uker. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på Bengts tips!

Dagbladets tipsekspert Bengt Berg har en eventyrlig suksess for tiden.

I løpet av de tre siste ukene har tipsene hans gitt en halv million kroner i gevinster.
Det startet med braksuksessen på Harstad Travpark. Det store V5-forslaget hadde samtlige fem vinnere, som til sammen sørget for i underkant av 340.000 kroner til utbetaling.

Siden har gevistene fortsatt å trillle inn.
Siste suksess var det store V5-forslaget under lunsjtravet på Bjerke torsdag. 1440 kroner ble forvandlet til 43.786 for Bengts tilhengere.
Han studerer alle løp grundig, og det understreker årsaken til at han garderte den store favoritten Ouverrure F.H. som de fleste andre tipsaktører støttet seg til som banker denne torsdagen.

Dame med nykker

-Jeg så i det siste løpet, at dette er ei hoppe med nykker. Da kusken dro ørehetta i den siste svingen, reiste hun på hodet og satte ned farten, før hun startet opp igjen. Det har man sjelden tid til i travløp. Dermed var det interessant å markere for et par hester til. Og da Burma's Yankee debuterte for profftrener Hans Christian Holm, var det helt naturlig å markere for denne hesten, som har vist talent for sin eier i vogna. Da var grunnlaget for en bra utbetaling lagt, forteller Bengt Berg.

-Jeg setter opp tre alternativer til alle baner som arrangerer løp i Norge. Og det er det store forslaget som jeg har lykkes med i det siste, forteller Bengt Berg.
Han har ved flere anledninger rådet spillere til å gå sammen og spleise på det store forslaget.
-Det er jo logisk at sjansen til å få med avgjørende overraskelser øker med innsatsen, sier Bengt Berg.

Hitchcock på lørdag

Hitchcock er kjent som spenningens mester på filmlerettet. Det blir underholdning også på lørdag. Men Bengt tror ikke det blir så veldig mye spenning, når Hitchcock skal i aksjon på Drammen Travbane i den sjette avdelingen i V75-spillet på lørdag.

-Nei, jeg tror spenningen blir kortvarig. Fordi Hitchcock er best og har trukket et fint startspor, som betyr tidlig tet.
Er hesten frisk, vinner den lett, sier Bengt Berg.
Han har også tro på Åsajerven i V75-1.
-Moe Brage var hesten å slå for Åsajerven. Og når den nå er strøket, gir det andre bankervalget seg selv, sier Bengt Berg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling