ISKALDT: Forholdet mellom Nicolas Anelka og Raymond Domenech skal være på frysepunktet. Nå spekuleres det på at Anelka kan ha spilt sin siste landskamp, uansett om Domenech gir seg.Foto: SCANPIX/AFP/FRANCK FIFE
ISKALDT: Forholdet mellom Nicolas Anelka og Raymond Domenech skal være på frysepunktet. Nå spekuleres det på at Anelka kan ha spilt sin siste landskamp, uansett om Domenech gir seg.Foto: SCANPIX/AFP/FRANCK FIFEVis mer

Tiraden L'Equipe nesten unnskylder at de trykker

Anelka skal ha skjelt ut Domenech på det groveste i pausen.

||| (Dagbladet): Krisen i den franske landslagsleiren vokste seg enda større da laget tapte 0-2 etter en begredelig forestilling mot Mexico.

I dag skriver L'Equipe om episoder som tyder på at ting er verre innad i troppen enn man nesten kunne våge å tro.

Ifølge den franske avisa (via AFP) skal Nicolas Anelka ha skjelt ut trener Raymond Domenech på det groveste etter å ha blitt kritisert i pausen.

Domenech skal ha bedt Anelka holde seg i posisjonen sin, noe Chelsea-spissen ikke tok pent. Da truet Domenech med å ta ham av banen.

- Dra til helvete, din horesønn, skal det deretter ha smelt fra Anelka - og det er den pene oversettelsen.

- Ok, du skal av, skal Domenech ha svart.

I andre omgang kom Andre-Pierre Gignac ut på banen.

L'Equipe siterer ingen kilder på hendelsen, men skriver blant annet at Anelkas ord er noe av det styggeste som har stått på trykk i avisa, selv i klammer.

I det franske fotballforbundet er man ikke fornøyd med oppførselen til Anelka.

— Hvis det stemmer at han har sagt dette har han ingenting i VM å gjøre. Da skjønner jeg ikke hvorfor han var med under fredagens trening. Han fortjener ikke å spille i landslagstrøya og burde ha vært sparket rett ut av laget, sier forbundets visepresident Christian Teinturier, ifølge NTB.

Fra før er det rapportert om svært dårlig stemning i den franske leiren, om intern uro, klikker og mistillit til Raymond Domenech, som gir seg etter VM.

Nesten bare teorien kan sende VM-vinnerne fra 1998 videre i mesterskapet.