Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiskyting

Tiril Eckhoff til topps i Kontiolahti: - Et perfekt løp

Tok sin tredje verdenscupseier. 

SEIRET: Tiril Kampenhaug Eckhoff vant dagens sprint i Kontiolahti. Her under VM i Østerrike. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SEIRET: Tiril Kampenhaug Eckhoff vant dagens sprint i Kontiolahti. Her under VM i Østerrike. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tiril Eckhoff var tilnærmet feilfri på fredagens sprint i finske Kontiolahti.

Fossum-jenta gikk et meget sterkt løp, og vant foran Laura Dahlmeier og Darja Domratsjeva. Det var hennes første seier for sesongen, og hennes tredje i karrieren. På den siste runden var hun best av samtlige.

- Jeg var litt usikker på kropp og sjel i dag. Veldig fornøyd med skytingen, spesielt stående. Et perfekt løp. Dette var veldig deilig. Godt at det løsner nå på slutten av sesongen, sa Eckhoff i et intervju vist på NRK.

Eckhoff og de andre norske jentene fikk det ikke helt til i VM i februar. Den beste individuelle prestasjonen var Tiril Eckhoffs 12. plass på fellesstarten. I dag fikk hun imidlertid en gigantisk opptur.

- Utrolig bra. Så gøy at hun får til gode renn etter VM, meldte ekspertkommentator Ola Lunde.

Øvrige norske: 31) Marte Olsbu, 36) Hilde Fenne, 43) Synnøve Solemdal, 71SSS) Marion Rønning Huber.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media