OPTIMIST: -  Jeg har vært veldig god på 4. plasser. Det jeg tar med meg er at jeg har gått fortere enn noen gang tidligere i verdenscupen. Jeg gleder meg til VM, sier Tiril Kampenhaug Eckhof. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
OPTIMIST: - Jeg har vært veldig god på 4. plasser. Det jeg tar med meg er at jeg har gått fortere enn noen gang tidligere i verdenscupen. Jeg gleder meg til VM, sier Tiril Kampenhaug Eckhof. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Tiril Eckhoffs store drøm

Bare to av elleve utøvere i den norske VM-troppen har levert jevne resultater i vinter. Tiril Eckhoff er ikke en av dem.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Kulissene for det siste pressetreffet før skiskyttersirkuset inntar Holmenkollen til VM-starten kunne ikke ha vært bedre. Sola stråler over Beitostølen. Det er minus tre grader og vinterferie. Noen skyer har lagt seg på den blå himmelen som et maleri. Det er som en vinterdrøm.

Og sammen med oss står Tiril Eckhoff (25) og snakker om akkurat det: Drømmer. Og håp.

- Hvis jeg klarer å gjennomføre det jeg skal på skytebanen i VM og jeg samtidig klarer å nyte at vi er i Holmenkollen og ikke bli så nervøs at jeg holder på å tisse på meg, så blir VM bra, sier Fossum-jenta med et sedvanlig smil til Dagbladet.

- Dette er sikkert den eneste gangen i livet mitt jeg får oppleve det. Jeg har drømt om dette siden jeg var liten, legger hun til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn