<strong>SUVEREN:</strong> Tiril Sjåstad Christiansen var suverent best under kvalifiseringen til lørdagens verdenscuprenn i slopestyle lørdag. Her er hun i aksjon under Big Air tidligere. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
SUVEREN: Tiril Sjåstad Christiansen var suverent best under kvalifiseringen til lørdagens verdenscuprenn i slopestyle lørdag. Her er hun i aksjon under Big Air tidligere. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Tiril klart best i OL-løypene for 2018

- Jeg er veldig fornøyd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiril Sjåstad Christiansen var suverent best under kvalifiseringen til lørdagens verdenscuprenn i slopestyle lørdag.

Arenaen er i Bokwang, og er den samme som skal benyttes under OL i Pyeongchang i 2018. Johanne Killi ble nummer 20 i kvinnenes kvalifisering og tok seg ikke videre til finalen.

- Jeg er veldig fornøyd med dagen. Jeg har fortsatt noe å gå på, så jeg håper å få fram det i finalen. Kult at begge scorene mine var høyere enn alle andres. Det gir selvtillit for lørdagen, sa Sjåstad Christiansen.

Felix-Stridsberg Usterud og Øystein Bråten ble nummer to og fire under mennenes kvalifisering.

- Dagen har vært morsom. Endelig fikk vi oppleve «coursen» uten speilblank is. Treningen gikk for min del ganske bra. Jeg satte «railrunnet» nesten hver gang og fikk gjort to av tre hopptriks. Jeg har vært ganske avslappet i hele dag og det gjorde dagen definitivt mye morsommere og enklere. Jeg er utrolig fornøyd, og jeg får håpe det går like bra i finalen, sa Stridsberg-Usterud.

Bråten tror de norske til og med kan heve seg til finalen.

- Dette har vært en kjempeartig dag. Det er moro å komme seg til finalen etter en trøblete trening for min del. Både Felix og jeg har mer på lager, så det blir moro å kjøre på lørdag, sier Bråten.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer