Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiril Sjåstad Christiansen endelig tilbake på ski igjen

Tiril Sjåstad Christiansen var tirsdag tilbake på ski for første gang etter meniskoperasjonen hun gjennomgikk rett før jul.

TILBAKE: Tiril Sjåstad Christiansen i aksjon i X-Games i Oslo i fjor. Fristilstjernen var tirsdag tilbake på ski etter å ha mistet hele sesongen med skade. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE: Tiril Sjåstad Christiansen i aksjon i X-Games i Oslo i fjor. Fristilstjernen var tirsdag tilbake på ski etter å ha mistet hele sesongen med skade. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var bare digg å være tilbake på ski, og jeg hadde ikke vondt engang, sa fristilstjernen til skiforbundet.no etter tirsdagens kjøring på Geilo.

Det er et drøyt år siden sist hun kjørte et renn. Skaden gjorde at hun gikk glipp av hele den forrige sesongen.

Hun ble først skadd under trening i Chile i månedsskiftet august-september da hun landet bakpå etter et hopp. Hun var tilbake på ski i november etter inngrepet, men fikk smerter i kneet etter flere dype landinger. Dermed måtte hun igjen legge seg på operasjonsbordet.

Utøveren fra Geilo har vært skadd en rekke ganger, men satser på å komme tilbake også denne gang.

- Målsettingen er OL i Pyeongchang neste år, sier hun.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!