Tiril Sjåstad Christiansen ferdig på landslaget

Tiril Sjåstad Christiansen (23) har hatt en klump i magen det siste året. Hun har slitt med motivasjonen, og var redd for at hun hadde mistet skigleden.

GÅR NYE VEIER: Tiril Sjåstad Christiansen. Foto:John T.Pedersen / Dagbladet
GÅR NYE VEIER: Tiril Sjåstad Christiansen. Foto:John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tiril Sjåstad Christiansen er ferdig på freeski-landslaget: Det ble klart da Norges Skiforbund offentliggjorte neste års landslag i dag.

23-åringen med to X-Games gull, seks verdenscupseire og en 8. plass fra VM sier hun vil stå friere til å gå egne veier:

- Det er veldig tungt å tre ut av landslaget, og veldig rart. Å være på Nor Freeski-landslaget har vært min verden og det har betydd utrolig mye for meg. Men det innebærer også en ganske «heavy» konkurranse og treningsplan, som først og fremst er fokusert rundt å gjøre det bra i verdenscupen og de største konkurransene i park, sier Sjåstad Christiansen i pressemeldingen.

Går nye veier

Dagbladet møtte Sjåstad Christiansen tidligere denne måneden i forbindelse med en utstilling i Oslo, og da fortalte 23-åringen at hun hadde tatt en lang pause fra trening.

Hun hadde ikke på seg parkski mellom OL i februar og NM i april. Fokuset hadde vært på å kose seg i bakken og nyte livet.

- Jeg har vært redd for at jeg har mistet skigleden det siste året. Så hadde vi ei uke i Jotunheimen hvor jeg opplevde en helt annen side av ski. Da skjønte jeg at det ikke er skigleden jeg har mistet, men man kjører seg fast i et spor. Jeg har reist verden rundt, kjørt konkurranser og jobbet mot et mål mens jeg hele tiden har repetert triks. Jeg har hatt utallige skader og mye motgang. Det kjenner man veldig på, forklarer 23-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer