<strong>NYTT GULL:</strong> Tiril Sjåstad Christiansen tok ikke overraskende gullet i slopestyle under NM i fristil i Hafjell lørdag.

Her er hun i forbindelse med en slopestyle-trening i fjor.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
NYTT GULL: Tiril Sjåstad Christiansen tok ikke overraskende gullet i slopestyle under NM i fristil i Hafjell lørdag. Her er hun i forbindelse med en slopestyle-trening i fjor. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Tiril Sjåstad Christiansen tok NM-gull i slopestyle

- Deiligere kan det ikke bli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiril Sjåstad Christiansen tok ikke overraskende gullet i slopestyle under NM i fristil i Hafjell lørdag.

Felix Stridsberg-Usterud gikk til topps i mennenes konkurranse.

- Deiligere kan det ikke bli. To strake seiere smaker utrolig godt på tampen av sesongen. Det var det krevende forhold, men jeg kjørte så bra jeg kunne. Jeg har mer inne, men det holdt til NM-gull. Uansett er jeg for fullt tilbake i toppen og det gleder meg skikkelig, sa Sjåstad Christiansen.

Hun vant foran Johanne Killi som måtte nøye seg med sin annen strake sølvmedalje. Killi kunne vært en lei utfordringer, men hun gikk rett i bakken allerede på den første railen i sitt annet run. Dermed var kampen avgjort.

Sandra Eie, som nylig kjørte inn til sølv i junior-VM, tok bronsen.

Johan Berg og Aleksander Aurdal tok de andre medaljene i guttas renn. Det ble en kjempespennende kamp om medaljene i seniorklassen hvor nivået var kjempehøyt.

- En morsom dag. Jeg prøvde kjøre det jeg kunne og hadde det gøy. Jeg står her med mine to lagkamerater på landslaget. Det kunne ikke vært bedre, sa Stridsberg-Usterud.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer