ANNONSØRINNHOLD

Bayern München: Det tyske storlaget har vært nesten uslåelige etter nesten-sesongen sist sesong, og Dagbladets oddstipper Lars Dybwad forventer fullt fokus også i cupen. Foto: AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
Bayern München: Det tyske storlaget har vært nesten uslåelige etter nesten-sesongen sist sesong, og Dagbladets oddstipper Lars Dybwad forventer fullt fokus også i cupen. Foto: AFP PHOTO/ JOSE JORDANVis mer

Tirsdagens oddstips: Juleball i Bayern

Det skal være klasseforskjell på disse lagene.

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg. 

Dagbladets oddstips fortsetter å vinne, og denne desembermåneden ser ut til å gi en suveren avslutning på tippe-året. Så langt er det tipset om 24 kamper denne måneden, og 16 av dem har gått inn. De som har satset 100 kroner på hver sitter med et overskudd på nær 1.500 kroner, en tilbakebetalingsprosent på 160 prosent.

I går var det Arsenal som innfridde, dagens tips går til et annet bortelag.

Tirsdagens spill

65. Augsburg - Bayern München (1-0) B 1,57 

Dette er tysk cup, og lagenes siste kamp før julepausen. Lagene er begge fra Bayern, og det er en viss prestisje på spill. Samtidig er det bunn mot topp, og Bayern München vant tilsvarende seriekamp 2-0 for bare ti dager siden. Er nok litt revansjelystne etter poengtapet mot Borussia Mönchengladbach sist, og denne tror jeg de vinner med minst to mål.

Dessverre er oddsen kuttet fra 1,62 til 1,57, noe som minsker verdien noe.

Spillefrist er 20.25. Klikk her for å levere spillet online med 100 kroner innsats.

Det ligger forøvrig langt flere tips på Dagbladets oddstipssider! Noen har meldt om at de ikke finner tipsene. Det ligger som vanlig oddstips hver eneste dag på www.db.no/oddstips, utvalget av analyser begynner med «Dagens utvalgte» litt ned på siden og fortsetter under. Det er mulig å sortere tipsene på liga.

Bli web- og mobilspiller!
For å nyttegjøre deg det nye tilbudet fra Norsk Tipping, som er større for «digitale» tippere, er det smart å være web- og mobilspiller. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.