Tisset på flaske under pokerturnering for å vinne bisart veddemål: - Jeg er flau

Antonio Esfandiari angrer.

STORGEVINST: Antonio Esfandiari vant 160 millioner norske kroner i det som er tidenes største pokergevinst for noen år siden. Foto: NTB Scanpix
STORGEVINST: Antonio Esfandiari vant 160 millioner norske kroner i det som er tidenes største pokergevinst for noen år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den profesjonelle pokerspilleren Antonio Esfandiari har lagt seg helt flat etter at han ble tatt for å tisse på ei flaske under pokerturneringen Pokerstars Caribbean Adventure.

37-åringen er som pokerspillere flest, glad i såkalte «prop bets». Det er som regel veddemål om penger, der en part utfordrer en annen part i å gjøre noe.

Bill Perkins var mannen som utfordret amerikanske Esfandiari til å ta gående utfall hver gang han skulle bevege seg - de neste 48 timene. Dersom han klarte dette skulle han få 50 000 dollar (rundt 444 000 norske kroner). Esfandiari tok imot utfordringen på strak arm.

De som har tatt gående utfall vet hvor tungt det er, og etter en god stund fortalte Esfandiari at det ble utrolig smertefullt å bevege seg. Det var 42 timer inn i veddemålet at han tok avgjørelsen han seinere kom til å angre på.

Tisset på flaske Det var under en pause i turneringen at Esfandiari valgte å tisse på ei flaske. Han hadde 115 000 chips på det tidspunktet, og kjempet om en stor pengesum. Men da stuntet ble oppdaget, ble han i stedet disket for «brudd på etikette».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer