Cristiano Ronaldo

Tittelen henger i en tynn tråd

Juventus har vunnet Serie A de siste ni sesongene, men selv om Ronaldo banker inn scoringer, ser det ut som rekken skal brytes av rivalen Inter.

MÅLGARANTIST: Cristiano Ronaldo har banket inn scoringer i Serie A denne sesongen, men det ser ikke ut som det holder til en ny ligatittel.
MÅLGARANTIST: Cristiano Ronaldo har banket inn scoringer i Serie A denne sesongen, men det ser ikke ut som det holder til en ny ligatittel. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Juventus ligger nede på tredjeplass i Andrea Pirlos første sesong som hovedtrener. Torino-klubben har begge Milano-klubbene foran seg på tabellen, men det ser ut som Inter har skaffet seg det beste utgangspunktet til å stikke av med ligatittelen.

Selv om Juventus vinner hengekampen sin, har Inter sju poeng å gå på. Inter skal spille om 33 poeng i sine gjenværende kamper i Serie A, og har bare avgitt seks poeng på de elleve foregående.

Tidligere Chelsea-manager Antonio Conte og Inter står uten tap på sine elleve siste kamper i den hjemlige ligaen. De siste åtte har det blitt seier og laget står med imponerende 20 seire, fem uavgjort og bare to tap denne sesongen.

Even Braastad er kommenterer Serie A for Strive, og er del av podkasten Støvelball hvor italiensk fotball er temaet. Han mener Inter bør sikre en etterlengtet ligatittel.

- Det skal skje mye rart om ikke Inter stikker av med Serie A-tittelen. Da må Juventus vinne resten av kampene sine og Inter sin fantastiske form må stagnere.

Inter har ikke vunnet et eneste trofé siden 2011 og vi må helt tilbake til 2009/10 sesongen for å finne sist de stakk av med Serie A-tittelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer