Tittelforsvarer Nadal trekker seg fra Wimbledon

Blir ikke kvitt kneskade.

INGEN ØNSKEREPRISE: Fjorårets Wimbledon-finale mellom Rafael Nadal og Roger Federer var intet annet enn ekstremt god reklame for tennissporten. Det blir dessverre ikke noen ønskereprise av den episke matchen da Nadal ikke kan delta i årets turnering.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kevin Lamarque
INGEN ØNSKEREPRISE: Fjorårets Wimbledon-finale mellom Rafael Nadal og Roger Federer var intet annet enn ekstremt god reklame for tennissporten. Det blir dessverre ikke noen ønskereprise av den episke matchen da Nadal ikke kan delta i årets turnering.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kevin LamarqueVis mer

|||Spanjolen Rafael Nadal trakk seg fredag fra Wimbledon-turneringen i tennis. Han kan ikke stille på grunn av en kneskade.

- Dessverre må jeg bare meddele at jeg ikke ser meg i stand til å stille i Wimbledon i år på grunn av at jeg ikke er kvitt kneskaden jeg har slitt med, sa han på en pressekonferanse.

Han har slitt med denne skaden siden han ble slått ut av French Open-turneringen. Han testet kneet skikkelig gjennom to oppvisningskamper denne uken, men etter å ha tapt begge, kom han fram til at han var sjanseløs på å forsvare Wimbledon-seieren fra i fjor.

Han blir dermed den første spilleren som ikke gjør forsøk på å forsvare Wimbledon-tittelen sin siden Goran Ivanisevic trakk seg fra turneringen i 2002.

(NTB)