Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tittelforsvareren utslått i Wimbledon-comebacket

Tidlig exit for skadeforfulgte Serena Williams.

TAP Serena Williams har slitt med skader i lang tid. Den regjerende mesteren fikk ikke noe drømme-comeback i Wimbledon. Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL
TAP Serena Williams har slitt med skader i lang tid. Den regjerende mesteren fikk ikke noe drømme-comeback i Wimbledon. Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL Vis mer

Fjorårsvinner Serena Williams tapte 3-6, 6-7 (6-8) for franske Marion Bartoli i 4. runde av Wimbledon mandag og er dermed utslått.

Serena Williams har hatt et svært trøblete år siden hun vant Wimbledon-tittelen for fjerde gang i 2010. Etter først å ha slitt med skader måtte 29-åringen i mars fjerne flere blodpropper i lungene. Etter kun å ha spilt én turnering siden fjorårets triumf var det kanskje heller ikke å forvente at amerikaneren kunne hamle opp med de aller beste i år.

Yngstesøster Williams, som ble seedet som nummer sju i årets Wimbledon, slet med å sette sitt preg på oppgjøret mot Bartoli. Etter å ha satt den tidligere verdenseneren på plass møter den franske jenta nå tyske Sabine Lisicki i kvartfinale tirsdag.

- Å slå Serena er en drøm som går i oppfyllelse. Hun har vært ute i et år, men hun er fortsatt en av de store mesterne i historien i dametennis.

Niendeseedede Bartoli måtte kjempe for hvert eneste poeng mot den alltid innsatsfylte Serena, som reddet fire matchballer før hun måtte kapitulere.

- Det var ikke enkelt mentalt sett å holde det gående etter at hun reddet matchballene. Men jeg klarte det, så jeg er veldig fornøyd, sa Bartoli.

(NTB)

SMIL: Marion Bartoli kan smile etter seier mot Williams. Foto:AP Photo/Anja Niedringhaus
SMIL: Marion Bartoli kan smile etter seier mot Williams. Foto:AP Photo/Anja Niedringhaus Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media