Titteljakta er i gang

Ole Gunnar Solskjær vil vinne en historisk kvartett av titler. Dagbladet.no følger Birmingham-matchen kl. 20.45.

Den engelske storklubben har fremdeles mulighet til å vinne Premier League, Ligacupen, FA-cupen Champions League. Den neste måneden blir avgjørende.

- Vi tar utfordringen, er beskjeden fra Ole Gunnar Solskjær & co.

De røde spiller totalt åtte kamper fordelt på alle fire turneringer de neste fire ukene. Det knallharde programmet åpner med ligakamp borte på St. Andrews i Birmingham i kveld.

- Gleder oss

Suksess vil sette United i førersetet til å vinne på alle fronter, men uteblir resultatene kan de røde - allerede så tidlig som i mars måned - være uten muligheter til å vinne noen av de hjemlige turneringene. Den slags tankegang er imidlertid ikke påfallende hos trippelmestrene fra 1999.

- Det blir et tett kampprogram, men vi er vant til det etter mange års erfaring med Mesterliga-spill. Vi er i god form for tida og gleder oss til fortsettelsen, skriver Ole Gunnar Solskjær på

sin egen nettside

.

Han tror borteformen vil avgjøre om United klarer å holde trykket oppe på alle arenaer.

- Toppform

- For første gang holdt vi nullen på bortebane denne sesongen (mot Southampton). Vi har vært veldig solide bakover i hele år og jeg var sikker på at «smultringen» ville komme. For at vi skal henge med i toppen er det viktig at vi plukker flere trepoengere på bortebane, skriver nordmannen.

Han får støtte av lagkamerat Ryan Giggs. Waliseren har funnet storformen i rett tid med tre mål på de siste to kampene.

- Jeg har spilt på dette laget i så mange år at jeg vet vi er på vårt beste når vi spiller 2- 3 kamper i uka. Vi har vist det før, og vi viser det igjen nå, sier Giggs til lokalavisa Manchester Evening News.

  • Følg Birmingham - Manchester United, og FA-cupkampen mellom Leeds og Birmingham direkte på Dagbladet.no kl. 20.45.
<B>HOLDER KOKEN:</B> Med seier mot Southampton lørdag holder United og Ole Gunnar Solskjær følge seks poeng bak Arsenal.