Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tjærnås kan ødelegge for Drillo

BERGEN (Dagbladet): Wimbledon ønsker å ta med seg både Drillo og Lars Tjærnås fra Vålerenga. Derfor står forhandlingene på stedet hvil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VIF-formann Jon H. Nordbrekken sier at forhandlingene om Drillo er blitt den vanskeligste saken han har hatt i sin tid i klubben. Heller ikke i går ble partene enig om en overgangspris.

Vil ha begge

- Jeg får inntrykk av at Wimbledon også vil ha Lars Tjærnås med over til London. Det gjør hele saken ekstra vanskelig når de krever å ta hele trener-teamet vårt midt i sesongen.

- Vi må ha et solid oppgjør for å kunne skaffe nye trenere på denne tida av året, sier Nordbrekken.

Står på penga

Jan Petter Storetvedt, styremedlem og forhandlingsleder for Wimbledon, sier at det er økonomi som er problemet.

- Tjærnås er uaktuell som trener i Wimbledon hvis ikke Drillo blir manager. Derfor er det overgangen for Drillo vi konsentrerer oss om. Vi skal ha ny kontakt med Vålerenga fredag. Jeg håper vi kommer fram til enighet før helga, men vi har ikke satt noen eksakt deadline, sier Storetvedt.

- En god mann

Jon H. Nordbrekken frykter ikke at Vålerenga skal ende opp i en konflikt med Drillo hvis det ikke oppnås enighet.

- Vi har hele tida hatt et kjempeforhold til Drillo. Han er en altfor god mann til at vi vil få problemer i framtida hvis det ikke blir London-tur denne gangen, sier Nordbrekken.