Tjener 1,3 mill.

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Vicenza 3- 1, 3- 2 sammenlagt. 100 000 pund, i nabolaget til 1,3 millioner norske kroner, dyttes inn på kontoen til Tore André Flo hvis Chelsea vinner cupvinnercupen i Stockholm. Men tror du han var klar over bonusen? Sjølsagt ikke.

- Sier du det, sier Tore André Flo. - Det visste jeg ikke. Eller forresten, når du sier det så har vi fått et brev som visstnok handler om noe sånt. Men - det har jeg ikke lest.

Millionbonusen er Chelsea-bossen Ken Bates' store gulrot. Den er lagt ut for at klubben skal bli årets engelske lag i Europa. Og med Stuttgart i finalen, og andreomgangen fra i går kveld å hisse seg opp på, lukter det et fett Flo-innskudd i mai. Uansett om han får spille eller ikke.

- Jeg ble veldig skuffet da Vialli leste opp laget, ser Tore André. - Jeg var jo sikker på at jeg skulle spille. Men mer enn det vil jeg ikke kommentere. Jeg er bare veldig glad for at vi gikk til finalen.

En liten påpakning

Etter to bortescoringer mot Real Betis i kvartfinalen ble Tore André Flo satt på benken i hjemmekampen. Skuffelsen sto på to sider i tekst og bilder i Dagbladet. Og da Chelseas assistent-manager Gwyn Williams så avisa gikk han rett til Tore André og ba om en forklaring.

Derfor forsiktigheten.

- Jeg svarte at jeg ikke er så sur som jeg kan se ut til av og til, sier Tore André. - Men det er klart at jeg ikke liker å sitte på benken.

Likevel: I går kveld var det lite å klage på. Vialli valgte - og Vialli valgte rett. For både Zola, manageren sjøl og Mark Hughes var med å å sende Chelsea til finalen. Spesielt Mark Hughes.

- Jeg skjønte tidlig i andreomgang at det var han (Hughes) og ikke jeg som skulle inn, sier Tore André. - Det viste seg å være et riktig spillerbytte. Og derfor gjorde Vialli det rette til slutt.

- Nå får jeg håpe på finalen - og at jeg kan avgjøre den.

Sesongens vakreste

Da Vicenza gjorde 1- 0 etter en drøy halvtime, var Chelsea et lysår fra Stockholm. Fire minutter seinere var det plutselig håp igjen. Zola skjøt, Poyet scoret på returen og Chelsea ble et manisk fotballag. Akkurat slik Vialli ville ha det.

2- 1 var italiensk fra Vialli til Zolas hode og i mål. Seiersmålet kan Mark Hughes ta med seg hjem og henge på veggen. Han vant Ed de Goyes utspark i lufta, plukket opp ballen på baksida av Vicenzas siste forsvarer og dæljet inn en volley.

- Det var et flott mål, sier Tore André Flo.

Sannsynligvis det vakreste denne sesongen.

JUBLER: Han kom aldri innpå, men Tore Andre Flo (t.v) var voldsomt glad for finale og ny sjanse i e-cupen.