Floyd Mayweather knuste motstanderen

Tjente 80 millioner på to minutter

Latterliggjøres av Conor McGregor.

BLID: Floyd Mayweather kan glise for seier og nye penger på konto. Foto: Rizin Fighting Federation/Reuters
BLID: Floyd Mayweather kan glise for seier og nye penger på konto. Foto: Rizin Fighting Federation/Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Floyd Mayweather var verdens best betalte idrettsutøver i 2018, ifølge Forbes. Amerikaneren skal ha tjent nesten 2,5 milliarder kroner i fjor, og har dermed opparbeidet seg en solid pensjon. Totalt skal Mayweather, som går under tilnavnet «Money», være god for omkring 4,8 milliarder kroner.

41-åringen er ikke like aktiv som tidligere, men lar ikke en mulighet til å tjene litt ekstra stoppe ham fra å ta på hanskene igjen.

Mayweather er ubeseiret gjennom en lang karriere, og det vakte oppsikt da den 20 år gamle kickbokseren, Tenshin Nasukawa, utfordret han til kamp i fjor høst.

- Hvorfor ikke?

Nyttårsaften gikk de to i ringen i Tokyo, men det ble en kortvarig opplevelse for dem som hadde betalt seg inn for å se på kampen.

Mayweather og Nasukawa hadde blitt enige om en kamp på tre runder hvor hver runde varte tre minutter. Men etter bare 139 sekunder var det over for japaneren.

Nasukawa hadde aldri gått en boksekamp før, og er attpåtil nesten 20 kilo lettere enn Mayweather. Han ble dermed en lett match for den rutinerte amerikaneren. Mayweather smilte og koste seg underveis, men skrudde om tempoet et par ganger, og det var nok til å få japaneren i gulvet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer