Skattelister 2021:

Tjente mest i eventyråret

Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen tjente desidert mest av de i klubben i 2021.

FORNØYD: Kjetil Knutsen er nok fornøyd med året 2021 både sportslig og økonomisk. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
FORNØYD: Kjetil Knutsen er nok fornøyd med året 2021 både sportslig og økonomisk. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen ble likningstallene for 2021 offentliggjort. 2021 var et fantastisk år for Bodø/Glimt. De gulkledde vant Eliteserien foran Molde og spilte Conference League.

Glimt trener Kjetil Knutsen tjente desidert mest i klubben og dro inn hele 6,7 millioner i inntekter. Han hadde også en formue på over sju millioner.

I Conference League fikk de besøk av José Mourinhos Roma, som Glimt slo 6-1 og markerte seg virkelig i fotballverdenen. Amahl Pellegrino gikk til Glimt sommeren 2021 og kommer like etter Knutsen på inntekt med 5,3 millioner. Første halvdel spilte han i den saudiarabiske klubben Damas FC, så en del av inntekten er nok derifra.

Etter det er det et stykke ned til 3.- plassen. Der finner man Gilbert Koomson som også ble hentet til Glimt den sommeren fra tyrkiske Kasimpasa. I 2021 tjente han 1,6 millioner kroner.

Nederst på lista finner man talentet Joel Mvuka. Han kom fra Bergen-klubben Åsane på sommeren, og fikk åtte kamper for de gulkledde. Han hadde en inntekt på rett under 300 000.

Noen av spillerne var bosatt i utlandet i deler av sesongen. Tallene viser bare skattbare inntekter og formue i Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer