Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To arrestert - kroatisk mafia i dommerskandalen

To menn ble fredag arrestert for tilknytning til dommerskandalen i tysk fotball. Nå fryktes det at flere spillere i 1. Bundesliga og kroatisk mafia også er involvert.

- Jeg kan ikke utelukke det. Det er noe som bekymrer meg, sa visepresident i Det tyske fotballforbundet (DFB) Theo Zwanziger på spørsmål om spillere var involvert.

Både dommere og spillere i 2. Bundesliga blir i tysk presse sagt å være involvert i skandalen som stadig får et større omfang.

- Jeg vil ikke utelukke at dette også er gjort i 1. Bundesliga, men det er vanskeligere å få til med dommerobservatør og TV-kameraer, sa Bundesliga-sjef Werner Hackmann.

Ifølge nyhetsbyrået DPA har den omtalte dommeren Robert Hoyzer mottatt penger fra kroatisk mafia på en kafé. Samtidig går den tyske bookmakeren Oddset til søksmål mot Hoyzer for pengeutbetalinger i de arrangerte kampene. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media