To arrestert for knivstikking av West Ham-spiller

Callum Davenport stukket ned i sitt eget hjem.

STUKKET NED: Tilstanden er alvorlig for Calum Davenport etter at han knivstukket i sitt hjem i natt. Foto: Sang Tan/AP/Scanpix
STUKKET NED: Tilstanden er alvorlig for Calum Davenport etter at han knivstukket i sitt hjem i natt. Foto: Sang Tan/AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): West Ham-spilleren Callum Davenport og fotballspillerens mor ble natt til i dag stukket ned med kniv i hjemmet i Bedford. Davenport er operert for stikkskader i begge bein i dag, og tilstanden beskrives fortsatt som alvorlig, selv om skadene ikke er livstruende.

- West Ham kan bekrefte at Calum Davenport er på sykehus lørdag kveld etter en hendelse seint fredag kveld, skriver klubben på sine sider.

- Klubbens leger er i kontakt med sykehuset. Våre tanker går til Calum og familien hans. Siden politiet etterforsker saken vil vi ikke gå ut med mer informasjon for øyeblikket.To menn er arrestert for ugjerningen, melder BBC. En 25-åring ble pågrepet i Derby, mistenkt for drapsforsøk. Han blir i kveld fraktet til Bedford. Tidligere i ettermiddag ble også en 19-åring arrestert. Han befinner seg i politiets varetekt.

- Vi ble tilkalt til et hus i Springfield Avenue i Kempston rundt klokka fem i dag tidlig etter å ha mottatt tips om at en person var blitt knivstukket. En 26-åring ble tatt til sykehuset for behandling av alvorlige skader, som ikke skal være livstruende, sier en polititalsperson til The Times.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer