Therese Johaug dom

To års utestengelse for å pynte seg til samme reklamefilm som Messi?

Johaugs håp er at det å spørre landslagslegen om salven er dopingfri, blir vurdert som å google etter svar.

FOTOGEN: Therese Johaugs reklameoppdrag var muligens grunnen til at alt ble gjort så raskt i Livigno for å få henne klar for opptak med den kinesiske mobilgiganten Huawei. FOTO: Thomas  Rasmus Skaug / Dagbladet.
FOTOGEN: Therese Johaugs reklameoppdrag var muligens grunnen til at alt ble gjort så raskt i Livigno for å få henne klar for opptak med den kinesiske mobilgiganten Huawei. FOTO: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL SENALES (Dagbladet) Blir Therese Johaugs forklaring trodd, er dette en enkel fortelling om hastverk:

  • Der i spisesalen i Livigno brukte hun i farta landslagslege Fredrik S. Bendiksen som andre bruker Google for å sjekke at salven hun fikk ikke inneholdt doping.

Farta er også til å forstå. Den norske skistjernen var på vei til et eksklusivt reklameoppdrag. Fiksere fra kinesiske Huawei, verdens største mobilselskap, ventet på settet i Beograd. Therese skulle bare komme seg opp til Zürich for å møte manager Jørn Ernst; så skulle de dra ned sammen.

Oppdraget skulle være fort gjort. Ned på kvelden, grytidlig opp dagen etter, filming og så hjem. Men det var gøy. Therese skulle være stjerne i en egen reklamefilm som nok snart kommer med en spansk versjon med Lionel Messi.

OG hvem vil ikke pynte seg for bli klar til samme film som Messi? Det gjorde sikkert også den polske fotballstjernen Robert Lewandowski og den tsjekkiske ishockeylegenden Jaromir Jagr. Begge er de som Therese på rollelista til Huawei for å dekke hver sine områder i Europa, og Lewandowski var med på filmingen i Beograd den septemberdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer