CORONA: Det er to positive prøver i den hittil siste runden med koronavirustester for spillere og støtteapparat i engelsk mesterskapsserie. Illustrasjonsfoto: Mary Altaffer, AP / NTB scanpix
CORONA: Det er to positive prøver i den hittil siste runden med koronavirustester for spillere og støtteapparat i engelsk mesterskapsserie. Illustrasjonsfoto: Mary Altaffer, AP / NTB scanpix Vis mer

To av 1179 spillere testet positivt

To prøver var positive da 1179 spillere og klubbansatte i engelsk mesterskapsserie ble virustestet i perioden onsdag til lørdag, melder English Football League.

Publisert

De to positive prøvene kommer fra ulike klubber, heter det i en uttalelse på EFLs nettsted. I tråd med tidligere praksis identifiseres verken klubbene eller de smittede. Imidlertid har Barnsley opplyst at en person i klubbens støtteapparat har testet positivt. Vedkommende har ikke symptomer på covid-19.

Begge de smittede isoleres i sine hjem i sju dager.

Testresultatene som ble offentliggjort søndag er bedre enn i forrige runde tester, da det var ni positive prøver fordelt på seks klubber. Preston, Huddersfield og Sheffield Wednesday har bekreftet smittetilfeller i den runden.

Det planlegges gjenstart av sesongen i mesterskapsserien 20. juni. 108 kamper gjenstår.

Det er også en positiv prøve blant 132 tester i League Two (nivå fire), mens de første 135 testene i League One (nivå tre) ga bare negative prøver. Den positive prøven i League Two stammer fra Exeter, opplyser klubben selv.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer