Hva skjedde, Marcus Pedersen?

To av dem møtes i CL-finalen. Én spiller bunnkamp i Eliteserien: - Jeg føler en bismak

Marcus Pedersen stusser over at han er toppscorer i Eliteserien i en sesong hvor så lite har fungert. Samtidig ser han med en bismak på hvilke spillere som kan få nøkkelroller i kveldens Champions League-finale.

OVERRASKER: Marcus Pedersen synes det er rart at han er Eliteseriens toppscorer.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
OVERRASKER: Marcus Pedersen synes det er rart at han er Eliteseriens toppscorer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Fotballen er en marginal idrett. Under U21-EM i Israel herjet Marcus Pedersen blant annet mot Jordan Henderson og England.

I kveld er Henderson Liverpools kaptein i Champions League-finalen mot Real Madrid, hvor blant annet Isco, en av U21-EMs beste spillere i 2013, er en nøkkelspiller for de spanske gigantene.

Marcus Pedersen spiller på sin side bunnkamp hjemme mot Sandefjord i morgen.

- Jeg visste at jeg møtte veldig gode enkeltspillere i U21-EM. Det er mange jeg har spilt med som er i Premier League og gode klubber. Jeg skulle gjerne vært der selv, innrømmer Marcus Pedersen overfor Dagbladet.

- Jeg må prestere for å få den muligheten. Jeg føler at jeg har prestert greit med tanke på den tøffe sesongstarten vi har hatt. Jeg må bare fortsette å score mål og gjøre jobben min.

- Bismak

Godets storscorer ikke overrasket over at spillere han herjet med i U21-EM nå markerer seg som spillere av ypperste verdensklasse.

- Nei, det er jeg ikke overrasket over. Det var fantastisk god motstand, og jeg visste at det var spillere der som ville nå langt, sier Pedersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer