To av lagets største stjerner sendt hjem. Fullstendig kaos i Ghana-leiren

- Det ble sagt ord som «fuck off».

VENNER?:Kevin Prince-Boateng og Sulley Muntari er sendt hjem fra VM etter bråk i den ghanesiske leiren. Foto: AP Photo/Luca Bruno/NTB Scanpix
VENNER?:Kevin Prince-Boateng og Sulley Muntari er sendt hjem fra VM etter bråk i den ghanesiske leiren. Foto: AP Photo/Luca Bruno/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Få med deg alt i VM direkte

(Dagbladet): Bare timer før den avgjørende gruppespillkampen mot Portugal, kommer det meldinger om fullstendig kaos i den ghanesiske VM-leiren.

I følge Gary Al-Smith, en reporter for Club Metro World Cup som følger Ghanas lag tett, brøt det ut regelrett slåsskamp mellom to av lagets store stjerner, Milan-spiller Sulley Muntari og Schalke-spiller Kevin Prince-Boateng, på trening tirsdag. Det skriver han på Twitter.

Avgjørelsen blir bekreftet fra offisielt hold av det ghaneiske fotballforbundet i en pressemelding.

- Avgjørelsen ble tatt i etterkant av hans uprovoserte angrep av et medlem av det nasjonale fotballforbundet, og et medlem av støtteapparatet til landslaget, Mr Moses Armah på tirsdag, heter det i pressemeldingen ifølge BBC.

«Fuck off» Tyske Bild omtaler også saken, og har også snakket med Prince-Boateng. Han nekter riktignok for det opprinnelige basketaket med Muntari, men bekrefter at han er sendt hjem fra mesterskapet.

- Jeg og Sulley Muntari fleipet på trening etter en duell. Jeg sa at han tok ballen med hendene, og han nektet. Da flirte jeg bare og sa «er du dommer, eller hva?», sier Boateng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer