Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To Chelsea-keepere skadd i samme kamp

Kan være alvorlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Reading-Chelsea 0-1.

Chelseas kamp mot Reading i dag hadde så vidt kommet i gang da londonlagets førstekeeper Petr Cech måtte gå av banen med det som skal være en alvorlig hjernerystelse.

Inn som erstatter kom andremålvakt Carlo Cudicini, som sto en god kamp for bortelaget.

Men langt ute i overtiden gikk italieneren ut i feltet for å fange et innlegg, og han ble truffet av ikke bare én, men to fremadstormende Reading-spillere.

Keeperen landet hardt på ryggen, før han ble liggende helt urørlig i samme posisjon med øynene lukket.

Assosisjonene gikk raskt til Fredrikstad-spiller Dagfinn Enerlys nakkeskade på Kristiansand stadion forrige tippeligasesong.

Så langt har det ikke kommet informasjon om alvolighetsgraden til Cudicinis skade, men da det medisinske personellet kom på banen, var de raskt ute med nakkekrage.

Med to keepere ute måtte Chelsea-kaptein John Terry steppe inn som bakerste mann.

SKADD: Det omtrent første som skjedde i kampen mot Reading, var at førstekeeper Petr Cech måtte bæres av banen med skade. Det omtrent siste som skjedde, var at andrekeeper Carlo Cudicini også måtte bæres ut. Foto: KIERAN DOHERTY/REUTERS/SCANPIX
SKADD: Det omtrent første som skjedde i kampen mot Reading, var at førstekeeper Petr Cech måtte bæres av banen med skade. Det omtrent siste som skjedde, var at andrekeeper Carlo Cudicini også måtte bæres ut. Foto: KIERAN DOHERTY/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Kampen var preget av mye tøft spill, noe som også resulterte i to røde kort, blant annet et til John Obi Mikel.

Chelsea vant kampen takket være et Frank Lampard-frispark, som gikk i mål via en motspiller rett før pause.

Hjemmelaget var heller ikke ufarlige, og de hadde blant annet et skudd i stolpen. Men de regjerende seriemestrene tok nok en sliteseier, og ligger nå på toppen av tabellen.

image: To Chelsea-keepere skadd i samme kamp
SKADD: Chelseas reservekeeper Carlo Cudicini pådro seg en tilsynelatende alvorlig skade under kveldens møte med Reading.