To City-spillere kan havne i Godset

Abdisalam Ibrahim (19) og Omar Elabdellaoui (19).

UTLÅN TIL GODSET: To av de norske ungguttene i Manchester City, Abdisalam Ibrahim og Omar Elabdellaoui, kan forsterke Strømsgodset kommende sesong. Her er Ibrahim i duell med Javier Mascherano. Foto:  REUTERS/Phil Noble
UTLÅN TIL GODSET: To av de norske ungguttene i Manchester City, Abdisalam Ibrahim og Omar Elabdellaoui, kan forsterke Strømsgodset kommende sesong. Her er Ibrahim i duell med Javier Mascherano. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Strømsgodsets gode forhold til Manchester City kan gjøre det mulig for drammenserne å låne nordmennene Abdisalam Ibrahim (19) og Omar Elabdellaoui (19) kommende sesong.

Ifølge Drammens Tidende er SIF i full gang med å tenke på erstattere i midtbaneleddet. André Hanssen er ferdig i klubben, mens Jason Morrison kan havne i Leeds. Rosenborg har heller ikke gitt opp Fredrik Nordkvelle.

Strømsgodset er også interessert i indreløperen Anders Konradsen. 20-åringen spiller for Bodø/Glimt, men ble for noen år siden satt i forbindelse med Sampdoria. Konradsen blir også fulgt av klubber som Aalesund, Fredrikstad og Tromsø.

Ibrahim blir ofte sammenlignet med Patrick Vieira i spillestil, mens Elabdellaoui er indreløper. Fra før har Godset en leieavtale med Manchester City om midtbanespilleren Mohammed Abu.

(NTB)