Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klubben i mitt hjerte

To dager igjen å stemme: Her er de 20 beste klubbene!

Gode muligheter til å snu opp ned på denne liste, og hvilken klubb kommer bakfra?

KNALLSUKSESS: Lovende Henrik Christiansen fra Skedsmo Svømmeklubb som allerede har svømt OL-finale, er frontfiguren for årets Klubben i mitt hjerte. Det er blitt en knallsuksess. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet.
KNALLSUKSESS: Lovende Henrik Christiansen fra Skedsmo Svømmeklubb som allerede har svømt OL-finale, er frontfiguren for årets Klubben i mitt hjerte. Det er blitt en knallsuksess. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MED bare to dager igjen å stemme, tetter det seg til mellom Norges mest populære klubber. Det er mange artige dueller mellom de mer enn 4 200 klubbene som til nå deler over 225 000 stemmer.

Som vanlig ligger trønderklubbene langt framme. Dette er tross alt sentrum i den norske idrettsbevegelsen der de lokale breddeklubbene har styrke til å slå ut selv de mest populære nasjonale fotballklubbene. Det er årsaken til at Charlottenlund Sportsklubb har vunnet de siste årene, og nå har fått med seg Utleira IL helt i teten.

Samtidig er det moro å se hvordan yngre idretter gjør det godt med en flott mobilisering blant jentene i mange av cheerleadingklubbene, og hvordan medlemmene i mange danse -og rideklubber jobber for å vise fram miljøet sitt.

FORELØPIG er stillingen denne:

1. Charlottenlund Sportsklubb

2. Utleira IL

3. Rosenborg Ballklub

4. Konnerud IL

5. Brann

6. Nedre Romerikes Cheerleaders

7. Vålerenga Fotball

8. Sjetne IL

9. Sportsklubben Trygg Lade

10. Forus og Gausel IL

11. Rygge Bryteklubb

12. Sarpsborg 08

13. Trondheim Cheerleaderklubb

14. Viqueens Cheerleaders

15. Stavanger Cheerleadersport

16. VIF Amerikansk Fotball

17. Raufoss Fotball

18. Elverum Håndball

19. Gulset IL

20.Oslo Turnforening

Rett bak disse tjue beste kommer i tilfeldig rekkefølge klubber som Christianslund Taekwo Do, Åsane Rideklubb, Stavanger ishockey, Andenes IL, Nedre Glomma Turnforening Sportsklubben Høken, Step Up Dancing, Heddal IL, Hetlevik IL, Fana Fotball, Malvik Turn, Lommedalen IL, Skedsmo Bryteklubb, Stjørdal Håndballklubb, Dans Aktiv, Kjelsås IL, Åsane Amerikansk Fotball og Cheerleading, Danseklubben Studio 1, Danseklubben 2Dance, Storm Bergen Cheerleading, Moss Turnforening og Stovner Rideklubb -- alle med imponerende rundt 600 stemmer hver.

Du kan stemme fram til fredag kl.12.00 her:

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!