To Depay-perler snudde kampen etter United-selvmål

Viste seg fram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Man. United - Club Brugge 3-1 (2-1)

(Dagbladet): Memphis Depay ble kampens store spiller og snudde 0-1 til 2-1 for Manchester United i kampen mot Club Brugge.

Lagene møttes til playoff til Champions League-gruppespillet og hjemmelaget fra Manchester har et godt utgangspunkt etter 3-1-seier i første oppgjør.

- Det er veldig viktig at vi vinner kampen. Vi skapte mange sjanser, jeg er skuffet over å ikke score på de to siste sjansene, sier Depay.

- Jeg endte forrige sesong med mange mål. Når du kommer til en stor klubb må du gjøre jobben på nytt. Det er en fin følelse å score to mål på Old Trafford, sier Depay.

United-veteran Michael Carrick satte ballen i eget nett etter åtte minutter. Midtbanespilleren kastet seg for å klarere et innlegg, men satt ballen forbi en utspilt United-målvakt Sergio Romero.

Men etter scoringa våknet United og spesielt Memphis Depay.

To perler Først fikset han 1-1 på vakkert vis. Depay dempet en pasning på brystkassa og gjorde alt selv. Den offensive spilleren vendte bort to-tre spillere før han banket ballen ned i lengste hjørnet. Da var det spilt i 13 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.