Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To døde etter tragisk dødsulykke i offshore-VM

Begge førerne av Victory 1 omkom.

OMKOM: Begge førerne av Victory 1 omkom i den første dødsulykken i offshore-VMs historie under VM-runden i Dubai. Her er båten under VM-runden i Arendal i fjor.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
OMKOM: Begge førerne av Victory 1 omkom i den første dødsulykken i offshore-VMs historie under VM-runden i Dubai. Her er båten under VM-runden i Arendal i fjor.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX . Vis mer

||| Begge førerne av Victory 1 er bekreftet omkommet etter at båten deres flippet rundt og landet opp-ned i fredagens offshorerace i Dubai.

Agderposten fikk bekreftet at begge førerne av class one-båten er omkommet fredag ettermiddag.

- Jeg har snakket med Per Karsten Michaelsen i Dubai, og han ble informert på en pressebriefing at de to pilotene er omkommet, forteller daglig leder for Norwegian Grand Prix, Svein Elgvin.

Det var fører Mohammad Al Mehairi og den franske throttleman Jean Marc Sanchez som mistet livet.

- Al Mehairi og Jean Marc Sanchez er kanskje de mest erfarne innen offshoresporten, sier Svein Elgvin.

- Uvirkelig
Tidligere verdensmester Bjørn Rune Gjelsten er i sorg etter at han fikk det triste budskapet under en skitur fredag.

— Victory har vært min tøffeste konkurrent gjennom alle år. De og vi har vunnet alle VM-rundene. Men i tillegg til å være konkurrenter, har vi utviklet et vennskap og en nærhet gjennom disse årene, sier Gjelsten til VG Nett.

VM-runden i Dubai lørdag er avlyst etter ulykken.

— Det hele er uvirkelig. Vi har vært forskånet for fatale ulykker som dette i VM. Vi har hatt ulykker, men ikke dødsulykker, sier Gjelsten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling