To Flo-mål og rett på treningsleir til Florida

St. Mirren- Glasgow Rangers 1- 3. Tore André Flo fyrte av begge løpene og ga sin skotske arbeidsgiver to scoringer før pause. Resten av det som skjedde på Love Street, var mer gateslagsmål enn kjærlighet til fotballen.

Celtic hadde satt standaren mot Kilmarnock tidligere på dagen da Rangers kom til St. Mirrens grøft av en fotballbane. Ligalederne vant 6- 0, svenske Henrik Larsson klemte inn fire mål og økte sin personlige total til 31 scoringer før vinterpausen. Og der har du Glasgow-protestantenes utgangspunkt - de måtte vinne.

Med Flos bidrag til seier er de fortsatt 12 poeng bak med én kamp mindre spilt.

Tore André Flo fikk Bank of Scotlands magnumflaske med nyttårbrus for den beste innsatsen på Love Street i går kveld. Etterpå sa han følgende:

- Kampen var OK for vår del, vi vant komfortabelt. Og viktigst av alt var de tre poengene. De måtte vi ha.

Fine scoringer

Tore Andrés første mål kom på en corner. Han fikk hjemmelagets minste som markør i luftrommet.

- Han var veldig mye mindre enn meg så jeg følte jeg ikke var markert i det hele tatt. Men etter målet ble det tettere, sier Tore André Flo.

St. Mirrens utliknet på et straffespark før Flo var der igjen og ordnet roen før pause. På et briljant hælspark.

- Det var bare noe som skjedde der og da. Man øver ikke på sånt, sier den norske Rangers-spissen.

Vinterpausen i Skottland sender Flo og Rangers på treningsleir til Florida. Det er en pause nordmannen føler at han trenger.

- Jeg ble litt trøtt mot slutten, innrømmer Tore André. - Jeg skal bruke denne vinterpausen godt og jobbe med pusten og det fysiske.

Fornøyd manager

- Du så i perioder av kampen hvilken stor spiller Tore André er, sier Rangers-manager Dick Advocat. - Du så også at han fortsatt sliter litt med lårmuskelen han skadet. Men når du scorer to så fine for halv maskin, er det ingen grunn til å være bekymret.

- Alt Tore André mangler skal han få når vi kommer oss til Florida, sier Rangers-manageren.

RETT I MÅL: Tore André Flo gikk til værs etter 13 minutter og sendte Rangers i ledelsen. - Kampen var OK for vår del, vi vant komfortabelt, sier Flo fornøyd.