Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To fulltreff for pappa Powell

EIDSVOLL (Dagbladet): Lillestrøm- Strømsgodset 3- 0. Svenske Magnus Powell scoret to mål, og tok et skritt nærmere drømmen om en norsk cupfinale. Først i gratulasjonskøen sto døtrene Jennifer (5 1/2) og Stephanie (1 1/2).

- Jentene er på plass på hver eneste kamp. De er mine største fans, forteller Magnus Powell som vil ha med seg en cupfinale i sin første sesong i Norge. Han vant den svenske cupen med Helsingborg under Åge Hareides ledelse i 1998.

- Ingen målscorer

- Jeg regner med at en norsk cupfinale slår en svensk. Og det er nå moroa begynner. Neste kamp er kvartfinale, og når man ser på de lagene som er igjen, tror jeg vi har stor sjanse til å nå langt, sier Powell.

Selv om Powell var myk familiepappa rett etter kampslutt, var det rein tøffhet som sendte ham to ganger på scoringslista. Nå har han fire mål i cupen, i tillegg til tre seriemål.

- Jeg har aldri vært noen stor målscorer. Jeg hadde to målgivende pasninger til Arild Sundgot sist. Det er mer min rolle å være tilrettelegger, sier han beskjedent.

- Men det er klart det er gøy å score. Jeg er jo tross alt angrepsspiller.

Flo misset straffe

Jostein Flo kunne redusert til 2- 1 fire minutter før full tid. Christer George skaffet Godset straffespark i en luftduell med LSK-keeper Emille Baron. Men Baron, som spilte en strålende kamp på landlige Myhrer stadion, reddet også 11-metersforsøket fra Flo.

- Det var en fabelaktig redning, selv om jeg burde scoret, sier Jostein.

- Men jeg tror det hadde vært for seint uansett.

Lillestrøm møter Bodø/Glimt borte i kvartfinalen. Kommende onsdag møtes de to lagene i Tippeligaen.

FAMILIELYKKE: Døtrene Stephanie (1 1/2) og Jennifer (5 1/2) var kjapt ute på graset på Myhrer stadion for å gratulere sin store helt, pappa Magnus Powell, med to mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media