Rosenborg er seriemester 2017

To gull på like mange dager for Helland

Ting går på skinner for Rosenborgs Pål André Helland for tiden. Fredag ble han pappa for første gang og lørdag sikret hans RBK seriegullet i Eliteserien.

SERIEMESTER: Rosenborgs Pål André Helland kunne lørdag juble for seriegull uten å spille kamp. Dagen før ble han også far for første gang. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
SERIEMESTER: Rosenborgs Pål André Helland kunne lørdag juble for seriegull uten å spille kamp. Dagen før ble han også far for første gang. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg har fått gull to dager på rad nå uten å ha gjort det helt store for det. Det er helt fantastisk, sier Helland til Nettavisen.

Fredag kveld kom lille Neo til verden og lørdag kveld fikk Helland se Kristiansund slå lokalrival Molde 1-0 borte.

Tapet betyr at Molde ikke kan innhente Rosenborg og trønderne ble med det sikret seriegullet uten selv å spille.

- Jeg synes det er fortjent at vi vinner. Vi hadde en dårlig periode i mai, men ellers har vi vært solide. Vi har så å si vært best i de fleste kampene. At gullet skulle hjem til oss i Trøndelag det var det vel ingen tvil om, forteller Helland til avisen.

Hans lag skal i aksjon mot Aalesund søndag. For Helland er familietid med samboer og det nye tilskuddet feiring nok.

- Jeg holder akkurat nå på å fortære en pastarett og en Bonaqua, så det får bli dagens feiring. I tillegg skal jeg tilbringe tid med familien, sier kantspilleren.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer