- To halvdårlige lag

Straffebom kostet Brann seieren mot Viking.

Vi fulgte kampen direkte.

(Dagbladet.no): Viking var best og Raymond Kvisvik skjøt et svakt straffespark i god høyde for Anthony Basso. Begge lag hadde sine sjanser til å avgjøre kampen, men alt i alt var 0-0 et greit resultat mellom Viking og Brann. Det mener landslagskaptein og Brann-spiller Martin Andresen.

- Det var en kamp mellom to halvdårlige lag som fortjener poengdeling. For vår egen del hadde alle en halvslakk dag, og sjøl om vi håpet på seier på forhånd, er ett poeng greit, sier han til Canal+.

- Burde scoret

Landslagskollega og Viking-kaptein Brede Paulsen Hangeland, er ikke helt enig. Han kunne avgjort kampen etter en times spill, men Branns unge reservekeeper Johan Thorbjørnsen sto i veien for headinga.

- Det er klart jeg er litt subjektiv, men vi fortjente tre poeng. Sjøl burde jeg scoret på den corneren, da hadde saken vært klar og det hadde blitt en fantastisk kveld i stedet for en grei kveld, sier Hangeland.

Han mener Vikings solide defensive den siste tiden har gått utover det offensive spillet.

- Vi skaper for få sjanser på hjemmebane, og angrepsspillet er det vi må jobbe med framover.

VESTLANDSDERBY: De siste kampene mellom Viking og Brann har vært målrike. I dag scoret verken Paul Scharner og Brann eller Viking med Brede Hangeland (t.h.) og Ronny Deila på laget. Scanpix
VESTLANDSDERBY: De siste kampene mellom Viking og Brann har vært målrike. I dag scoret verken Paul Scharner og Brann eller Viking med Brede Hangeland (t.h.) og Ronny Deila på laget. Scanpix Vis mer

Lurt av Hangeland

Viking-trener Roy Hodgson hevder han ikke er skuffet over at det bare ble ett poeng.

- Vi møter et godt lag og resultatet er greit. Likevel må jeg si at dersom et lag skulle vunnet denne kampen, burde det vært oss. Vi var gode defensivt, og hadde en veldig god keeper som var der for oss da vi trengte han som mest.

Brann-trener Mons Iver Mjelde ble overrasket da Raymond Kvisvik bommet på straffe. Men han tror han vet årsaken.

- Raymond er som regel sikker, men da Brede Hangeland snakket med keeperen rett før straffa skulle tas, tror jeg Raymond bestemte seg for å skyte til en annen side. Han trodde kanskje Brede fortalte målvakten hvor skuddet ville komme. Raymond skulle nok ikke ha byttet side, sier Mjelde, som var skuffet over spillernes innsats.

- Vi prøvde å rette på noen ting i pausa, men i andreomgang var vi ikke lojale nok med det vi hadde blitt enige om.