To landslag kastet av flyet

Politiet måtte tilkalles.

HJEMME: Det russiske juniorlandslaget ankommer Sjermetjevo-flyplassen i Moskva, etter først å ha blitt kastet av flyet i Canada. Foto: Gavriil Grigorov / TASS / Sipa USA / NTB
HJEMME: Det russiske juniorlandslaget ankommer Sjermetjevo-flyplassen i Moskva, etter først å ha blitt kastet av flyet i Canada. Foto: Gavriil Grigorov / TASS / Sipa USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både det russiske og tsjekkiske juniorlandslaget i ishockey ble kastet av flyet som skulle lette fra Calgary i Canada, med Frankfurt som destinasjon. Årsaken var at flere spillere og trenere lagde betydelig ugagn om bord, ifølge Calgary Herald.

Røyking

Ifølge meldinger på sosiale medier fra medpassasjerer prøvde russiske spillere å røyke, og en trener nektet å bruke munnbind, som pålagt.

- Jeg har aldri sett en flyvert så rasende, skriver Agatha Smykot på Twitter.

Ifølge Smykot skrudde treneren opp «russisk rock på fullt» istedenfor å høre på flyvertene.

Det endte med at politiet ble tilkalt - og begge landslagene ble altså kastet av. De andre passasjerene måtte også av mens lagenes bagasje ble lastet av.

Avlyst

Passasjerene, inkludert det finske landslaget, fikk boarde igjen etter en halvtime - i motsetning til russerne og tsjekkerne.

Tsjekkernes manager Otakar Cerny nekter hardnakket for at hans folk var involvert i bråket, og mener politiet og personalet feilaktig tok dem for å være russere.

De fikk seinere en unnskyldning fra Air Canada, og slapp seinere å reise på samme flight som russerne, ifølge Cerny.

Hockeylagene deltok i junior-VM, hvor de siste kampene ble avlyst på grunn av coronasmitte.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer