SKADET: Verken Naby Keita eller Jordan Henderson kommer til å spille mot Arsenal denne helga. Foto: Peter Powell / Reuters
SKADET: Verken Naby Keita eller Jordan Henderson kommer til å spille mot Arsenal denne helga. Foto: Peter Powell / ReutersVis mer

Skadetrøbbel for Liverpool

To Liverpool-stjerner mister kampen mot Arsenal

Men Mohammed Salah skal være spilleklar.

Liverpool må klare seg uten Jordan Henderson og Naby Keita, mens Mohamed Salah skal være klar, til storoppgjøret mot Arsenal i London lørdag.

Det var Liverpool-manager Jürgen Klopp som kom med den siste skaderapporten før turen går til London.

Både Henderson og Keita har slitt med strekkskader, mens Salah ble observert på treningsfeltet med en støtteskinne rundt håndleddet tidligere denne uken.

– "Hendo" føler seg bra, men er først tilbake neste uke i full trening, sa Klopp.

– Naby vil være tilbake i trening mot slutten av uken. Det er ingen stor forskjell fra kampsituasjoner, men det er slik det ser det ut akkurat nå, tilføyde han.

Mer positiv er han med hensyn til Salah.

– Det er ikke noe alvorlig med "Mo". Det er en slags betennelse i senen. Støttebandasjen var bare som en beskyttelse, forklarte tyskeren på pressekonferansen før turen til London.

Henderson og Keita er dessuten tvilsomme med tanke på mesterligamøtet mot Røde Stjerne i Beograd kommende tirsdag.

Klopp sa at de to vil følge den oppsatte tidsrammen med å komme tilbake.

– I fotball tar fortsatt ikke fullt så alvorlige skader også to, tre eller fire uker å lege. Du er heldig hvis du slipper unna med bare en slik skade i løpet av karrieren, sa han.