To mål av Flo

Enveiskjøring uten rasteplass for utspilte hollendere i går. Chelseas globusmannskap hadde 20 corner og 23 skudd/headinger på mål. Tre gikk inn, to signert en meget fintegod og driblesterk Tore Andre Flo.

- Flo var en løve i andre omgang, sa Englands tidligere landslagssjef Terry Venables til ITV etter kampen.

Men lenge så det ut til at Feyenoord skulle klare på holde dikene tette ved å ligge med ti spillere i forsvar. Uten å overdrive, det er uhyre sjelden du ser et oppgjør på dette nivået der det er så store forskjeller mellom lagene.

_Vi scoret tre, men kunne laget fem eller seks, vi utspilte dem. Det viser at vi har noe å gjøre i Europa sjøl om vi ikke gjøre det så bra i Premier League, sa manager Vialli og smilte. - I dag må det ha vært en fryf for fansen å være tilstede. Fordi det av og til ikke bare er resultatet det kommer an på, men også måten det skjer på, fortsatte en svært fornøyd Vialli.

45 minutter & Celestine Babayaro: Denne unge nigerianeren var utmerket. Et nesten samlet Chelsea-lag var scoringsklare, men det ble afrikansk rettferdighet. Atleten Babayaro med en flyvende heading, 1-0.

Babayaro viste at han ikke er gått ut på dato da han foretok en dobbel-Mini for å vise sin glede.

67 minutter og Tore Andrh Flo: Babayaro lyktes nesten med nok en heading i treverket, returen satte Flo inn med venstrelabben.

86 minutter og Tore Andrh Flo igjen: For mye fotball? Ikke når det spilles på denne måten. Petrescu spilte fram Zola, Flo stakk på tvers. Ypperlige Zola hælsparket bakover. Flo aleine, dobbeltsjanse, 3-0.

Chelsea burde ha banket Feyenoord ned i treskoa.

HELT: Tore Andrè Flo scoret to og sørget for Chelsea-seier.