To mål fra Steffen

Steffen Iversen scoret to mål for Wolves som slo Leeds 3-1.

I tillegg til at Steffen Iversen fikk sjansen fra start, gjorde Eirik Bakke sin første opptreden fra start i Premier League denne sesongen.

Og det var Bakke som jublet først av nordmennene. Like før tre minutter var passert, slo forsvarer Michael Duberry nettopp Steffen Iversen i en duell på en corner for gjestene, og headet de hvite i ledelsen.

Alan Smith utliknet imidlertid for hjemmelaget etter 18 minutter med et spektakulært selvmål da han bommet helt på en avklaring av en corner fra Henri Camara.

To minutter inn i andre omgang fikk omsider Steffen Iversen fulltreff på en heading. Innlegget fra Naylor gikk i en fin bue utenfor rekkevidden til Paul Robinson.

På overtid avsluttet Camara et fint løp med å skyte hardt i stolpen, men igjen var Iversen på plass og dyttet returen i mål.

Wolverhampton hadde bare vunnet to kamper tidligere denne sesongen.

Dagens kamper:

INVOLVERT: Her svikter faktisk Steffen Iversen i hodeduellen med Leeds' Michael Duberry, som header Leeds i ledelsen etter tre minutter. Siden utliknet Alan Smith (i bakgrunnen) med et spektakulært selvmål. Deretter scoret Steffen Iversen 2-1 og 3-1 for Wolves, som tok en sjelden seier.