Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To manager-spill i ett

I Manager 2004 får du nå to spill i ett. I Manager Basic kan du konkurrere uten AllStar-spillere. Meld på dine lag nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Velg ditt stjernelag!

Årets nyhet i Manager 2004 er AllStar-spillerne fra spansk og italiensk fotball som kan lånes inn til ditt lag med spillere fra Premier League. Spillerne deltar på laget ditt i fire runder, før de returnerer til sin klubb uten at du får et øre tilbake. Gode poeng, men tåler økonomien din dette?

Flere av våre rutinerte managere gjennom flere sesonger har etterlyst muligheten til å spille Manager 2004 på «gamlemåten»: Uten sjansefaktoren AllStar-spillerne representerer - kun basert på kunnskapen om Premier League.

Nå gir vi deg muligheten til å konkurrere i to spill for prisen av ett:

Basic Manager

I dette spillet teller ikke poengene til AllStar-spillerne i det hele tatt. Det vil si at om du velger å leie inn David Beckham fra AllStar-laget, vil han gi null poeng på resultatlistene i Basic Manager.

Fyller du hele laget med innleide stjerner, får laget ditt 0 poeng i Basic Manager. Det samme laget er likevel med å konkurrerer i AllStar Manager, men går trolig snart konkurs.

AllStar Manager

Her teller AllStar-spillernes poeng for fullt. Erfaringene fra første runde var at spillerne sanket svært verdifulle poeng for lagene.

Men om man skal være med å konkurrere om å bli årets AllStars Manager, gjelder det nok å disponere økonomien utover sesongen, slik at man ikke tømmer kontoen før sesongen er kommet halvveis.

Du kan bøte på økonomien ved å kjøpe sponsormidler via SMS, men ikke ubegrenset. Du kan kun gjøre dette én gang per runde, og bare i 26 av sesongens 38 runder. Hver runde kan du få 20 millioner kroner. Denne muligheten påvirker ikke Basic/AllStar, og laget vil fortsatt konkurrere for fullt i Basic Manager selv om du har skaffet ekstra sponsorkroner.

Premiering

Premiene i Manager 2004 er i utgangspunktet satt opp for AllStar Manager. Rundens og månedens manager premieres derfor etter AllStar-reglene.

Når det gjelder Årets Manager, som vinner to unike landskampbilletter, har vi satt opp tilsvarende premie også i Basic Manager.

Altså vil både årsvinneren i Basic Manager og AllStar Manager motta to landskampbilletter.

Internligaene

Som i tidligere sesonger er det også i år mulig å opprette egne ligaer, der man konkurrerer med venner, kjente og kollegaer. Foreløpig følger rankingen i internligaene AllStar-reglene men i løpet av neste uke vil det være mulig å se resultater etter Basic-regler også i internligaene.

Delta i begge spill!

Er du påmeldt i Manager 2004, har du lov til å opprette tre lag uten at det koster noe ekstra. Dermed er det mulig å ha ett lag som konkurrerer i Basic Manager og et annet i AllStar Manager. Så kan du jo selv vurdere om du vil ha et tredje lag, og hvordan du vil bruke det.

Meld på dine lag nå!

STJERNE: Du trenger ikke leie inn stjerner fra Italia eller Spania for å hevde deg i Manager 2004. Cristiano Ronaldo er en av stjernene i Premier League som kan gi deg gode poeng i Basic Manager.