<strong>HELL I SPILL:</strong> Caroline Wozniacki og Rory McIlroy var et av idrettens heteste par. For to måneder siden brøt de forlovelsen - og nå viser begge storform på idrettsbanen. Foto: Stella Pictures
HELL I SPILL: Caroline Wozniacki og Rory McIlroy var et av idrettens heteste par. For to måneder siden brøt de forlovelsen - og nå viser begge storform på idrettsbanen. Foto: Stella Pictures Vis mer

To måneder etter sjokkbruddet tok de hver sin storseier

- Det er neppe helt tilfeldig, sier ekspert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 21. mai brøt golf-stjerna Rory McIlroy (25) forlovelsen med tennis-esset Caroline Wozniacki (24). Bruddet kom uventet og i en periode der begge slet med sportslige svake resultater.

I dag, to måneder senere, viste begge storform og tok hver sin seier i en stor internasjonal turnering.

- Det er neppe helt tilfeldig. Wozniacki gikk på en kjempesmell i den perioden med McIlroy og hele pakka. Nå ser alt lysere ut, sier Eurosport-kommentator Sverre Krogh Sundbø til Dagbladet.

Psyke Wozniacki vant WTA-turneringa i Istanbul i dag og knuste Roberta Vinci hele 6-1, 6-1 i finalen. I både Wimbledon og French Open tidligere i sommer skuffet hun stort.

Noen timer etter Wozniackis triumf gikk Rory McIlroy til topps i prestisjetunge British Open. To slag foran Sergio Garcia.Det tidligere paret er begge tidligere verdensenere i hver sin idrett, men det har vært langt mellom høydepunktene de siste månedene.

Wozniacki har vunnet totalt 22 WTA-turneringer. Den forrige seieren kom i oktober i fjor. Også McIlroy har opplevd tittel-tørke. Før en turneringsseier i mai, gikk han 14 måneder uten seier.

- Det kan se ut som Wozniacki er i ferd med å finne tilbake formen. Tennis er en idrett der psyken er veldig viktig. Problemet til Wozniacki er at hun ofte er ustabil. Hun er god i ulike WTA-turneringer, men sliter når det gjelder i Grand Slams. Derfor er jeg meget spent på å se henne i US Open, sier Krogh Sundbø.

US Open starter 25. august.


- Det er ingen hemmelighet at trøbbel hjemme også påvirker idrettsutøvere, sier Krogh Sundbø.

Hån Før helga publiserte Wozniacki et bilde på Instagram der hun kom med et stikk til eksen.

- Jeg er ute i Istanbul. Det er tre år siden forrige gang jeg kunne gå med høye hæler på en normal dag, skrev Woznacki med et bilde av seg selv og en venninne.

Stikket var rettet mot McIlroy som rager 1,75 centimeter over bakken. Wozniacki selv er 1,77 meter. Paret var sammen i tre år før de brøt forlovelsen i mai.

Men i dag gledet de seg begge mest over egne prestasjoner.

<strong>SEIER:</strong> Caroline Wozniacki vant WTA-turnering i Istanbul. Foto: AFP PHOTO/OZAN KOSE
SEIER: Caroline Wozniacki vant WTA-turnering i Istanbul. Foto: AFP PHOTO/OZAN KOSE Vis mer

- Jeg er veldig glad for å ha vunnet min 22. WTA-tittel. Det er en fantastisk følelse. Jeg servet bra og presset henne (Vinci) over hele banen. Jeg dikterte spillet, sier Wozniacki til WTAs hjemmeside.

McIlroy fulgte opp i sitt vinnerinterjvu:

- Å ha vunnet tre av fire mulige majorer i en alder av 25, føles som en ganske god prestasjon. Det vil nok ta litt tid før det synker inn, sier McIlroy.

<strong>SEIER:</strong>Rory McIlroy i British Open. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
SEIER:Rory McIlroy i British Open. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer