To måneder på sidelinja for Fredheim Holm

Skadet på trening.

6-8 UKER:  Daniel Fredheim Holm slipper operasjon, men må belage seg på et par måneder på sidelinjen. Her fra mandagens VIF-trening.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
6-8 UKER: Daniel Fredheim Holm slipper operasjon, men må belage seg på et par måneder på sidelinjen. Her fra mandagens VIF-trening.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vålerengas kanskje beste spiller denne sesongen, Daniel Fredheim Holm, ble fredag skadet på trening. 29-åringen pådro seg en vridning i kneet i det Kjetil Rekdal betegnet som et «megauhell».

Fredheim Holm ble sendt direkte til MR-undersøkelse, og i dag er det klart. Daniel Fredheim Holm må tilbringe 6-8 åtte uker på sidelinja.

- Det kunne vært verre. Det er jeg glad for. Jeg har aldri hatt noen problemer med knærne, så jeg vet ikke helt hva jeg skal kjenne etter. Men det er andre ting man kan ryke i kneet som gjør at det kan ta opptil et år. Heldigvis var det ikke noe med korsbåndet, sier Daniel Fredheim Holm til Dagbladet.

Det kommer som en bedre nyhet enn Vålerenga hadde fryktet - en alvorlig kneskade kunne fort ha tvunget Fredheim Holm til et lengre opphold vekk fra fotballbanen.

Daniel Fredheim Holm har scoret fem mål i Vålerenga-drakta denne sesongen, og står med fem målgivende. Han er uten tvil en viktig brikke i Kjetil Rekdals lag.

- Jeg skulle gjerne gått en hel sesong uten å ha hatt noe avbrekk i det hele tatt, sier Daniel Fredheim Holm, som likevel er lettet over at det ikke var noe verre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer