To menn arrestert i London

En 19-åring og en 22-åring er arrestert i voldtektssaken som ryster engelsk fotball.

Navnene på de to er ikke kjent, heller ikke om de er blant Premier League-stjernene den 17-årige jenta har utpekt som hovedmenn i saken.

De to mennene ble arrestert av på to forskjellige plasser i London i dag. Det bekrefter Scotland Yard overfor BBC. Politienheten sier det er «upassende» å gå ut med mer informasjon om gutta.

I går ble en 27-åring arrestert, og tidligere er også partyfikser Nicolas Meikle pågrepet.

Den 29-årige partyfikseren og fotballvennen, som har fortalt sin side av møtet med 17-åringen til ei søndagsavis, møtte selv opp hos politiet. Han ble seinere løslatt.

- Min klient benekter alle påstander, og oppmuntrer politiet til å fortsette etterforskningen i saken. Han håper dette vil føler til at anklagene mot ham viser seg å være uten grunnlag, sier Meikles advokat Bowen.

Den 17-årige jenta anmeldte den påståtte voldtekten lørdag for 13 dager siden. Hun hevder at opptil åtte menn, flere stjernespillere, skal ha misbrukt henne seksuelt på hotellet Grosvenor House i Vest-London.

Hittil er ingen av spillerne involvert blitt navngitt, med unntak av Newcastles Kieron Dyer som skal ha betalt for hotelloppholdet. Han skal ha alibi for natta overgrepet skjedde.

(Dagbladet.no)

ROM 316:</B> På dette hotellet påstår 17-åringen at hun ble voldtatt av flere fotballspillere.