ANGREPET: To danske menn er pågrepet for grov vold mot HamKam-spilleren Franck Semou. Politiet mener de har tilknytning til Hells Angels.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">FOTO: Ørn E. Borgen / Aftenposten</span>
ANGREPET: To danske menn er pågrepet for grov vold mot HamKam-spilleren Franck Semou. Politiet mener de har tilknytning til Hells Angels.  FOTO: Ørn E. Borgen / AftenpostenVis mer

To menn pågrepet for vold mot HamKam-spiller. Skal ha tilknytning til Hells Angels

Grov vold med hammer.

To danske menn er pågrepet for grov vold mot HamKam-spilleren Franck Semou. Politiet mener de har tilknytning til Hells Angels.

Episoden skjedde utenfor hjemmebanen til Hamar-laget på kvelden 30. september.

Overfor Hamar Arbeiderblad forklarte den danske 2. divisjonsspilleren hendelsesforløpet slik:

- Jeg var på vei hjem fra trening da to stykker kom mot meg utenfor Briskeby. De spurte om jeg kjente en eller annen, men jeg svarte at jeg ikke visste, og at jeg ikke er herfra. Idet jeg sa det tok han ene tak i meg og la meg i bakken, før han andre kom bakfra og slo meg i hodet med noe. På det tidspunktet visste jeg ikke hva det var. Så dro jeg meg løs og så at han sto med en stor hammer i hånden. Det var da jeg merket blodet fosse nedover hodet mitt.

Både politi og ambulanse var på stedet etter at Semou ble angrepet. Fotballspilleren måtte, ifølge lokalavisa, sy flere sting i bakhodet og det ble påvist kraniebrudd.

Semou, som inntil angrepet hadde vært en av lagets beste spillere, er ute resten av sesongen.

De to mennene som nå er pågrepet etter voldsepisoden er to danske statsborgere, den ene i 20-åra og den andre i 40-åra. Den ene ble pågrepet i Sverige, og den andre i Danmark.

I en pressemelding fra Innlandet politidistrikt heter det at det er startet prosessen med å få de to utlevert til Norge.

– Etterforskningen tilsier at de har tilknytning til Hells Angels. Norske påtalemyndigheter har utstedt en nordisk arrestordre og utleveringssaken til Norge behandles nå av svenske og danske myndigheter.